Bejelentkezés

Rólunk

A Felelős Gasztrohős Alapítvány alapítóiként közel 10 éve dolgozunk azon, hogy ne csak az otthon, de az éttermekben elfogyasztott fogásoknak is minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. A COVID járvány és az EU egyszer használatos műanyagokra meghozott szabályozása adta az utolsó lökést ahhoz, hogy megoldást mutassunk egy régóta fennálló - és sokunkat zavaró - problémára: az ételek elvitelekor és házhozszállításakor keletkező rengeteg hulladékra. Létrehoztunk egy rendszert, amivel a környezetvédelem, a pénztárcád és az élelmiszer-higiéniát komolyan vevő éttermek is jól járnak. Ez a RAKUN Dobozközösség. Csatlakozz te is ehhez a zero waste kezdeményezéshez!

Csapatunk

dr. Horvátth Sarolta

dr. Horvátth Sarolta, igazgató

Varga Judit

Varga Judit, marketing

Szabó Eszter

Szabó Eszter, kommunikáció

Szőke Tamara

Szőke Tamara, adminisztráció

Rólunk írták

Forbes
RTL Zöld hírek
 We love budapest
Street Kitchen
Európa Rádió
Nosalty
Jazzy - Mllásreggeli
Hirado.hu