Rólunk
A Felelős Gasztrohős Alapítvány alapítóiként közel 10 éve dolgozunk azon, hogy ne csak az otthon, de az éttermekben elfogyasztott fogásoknak is minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. A COVID járvány és az EU egyszer használatos műanyagokra meghozott szabályozása adta az utolsó lökést ahhoz, hogy megoldást mutassunk egy régóta fennálló - és sokunkat zavaró - problémára: az ételek elvitelekor és házhozszállításakor keletkező rengeteg hulladékra. Létrehoztunk egy rendszert, amivel a környezetvédelem, a pénztárcád és az élelmiszer-higiéniát komolyan vevő éttermek is jól járnak. Ez a RAKUN Dobozközösség. Csatlakozz te is ehhez a zero waste kezdeményezéshez!
Csapatunk
dr. Horvátth Sarolta, igazgató
Varga Judit, marketing
Szabó Eszter, kommunikáció
Szőke Tamara, adminisztráció